Skip to content

Over ons

Wie zijn Marcel en zijn personeelsleden?

Marcel

Laat het geen misverstand zijn, de wereld van Marcel draait om Marcel en om niemand anders. Ja natuurlijk, personeel is een noodzakelijk kwaad en wordt mondjesmaat getolereerd, maar dan ook alleen maar omdat zelf gamba’s maken nog wel lukt, maar wie moet gaat ze pellen?


Marcel is een Schotse Korthaar (Scottish Fold), geboren en getogen in Kyiv. Met de grootste tegenzin is hij met zijn personeel mee verhuisd naar Nederland en slijt nu zijn dagen al mopperend in Venlo, het mooie stadje aan de Maas. Waarbij zijn grootste probleem het verkrijgen van een nieuwe krabpaal is, immers is zijn huidige krabpaal al 20 jaar oud.

Leander - Wortelknabbelaar

Geboren als vergissinkje in Rotterdam in de jaren dat “geluk nog heel gewoon was” beleefde hij zijn mooiste tijd samen met zijn moeder, tantes en grootouders… Maar toen, toen ging het mis, er kwamen stiefbroertjes, -zusjes, -vaders en tientallen verhuizingen bij. Op school zakte hij voor alles, behalve voor fantasie. Ook zijn carrière bestond vooral uit het slagen in falen, waarbij uiteindelijk niets anders overbleef dan het worden van een hofnar in de huishouding van zijn kat Marcel, die hem steevast Wortelknabbelaar noemt.

Svitlana - Blije Geit

Geboren in het mooie Oekraïne en het eerste personeelslid van Marcel. Na haar Master in Internationale Economie ging ze werken bij een internationale verzekeraar, waar een mooie carrière in het verschiet leek te liggen. En toen, toen ontmoete ze Wortelknabbelaar. Niemand begrijpt waarom, maar voor ze het wist was ze getrouwd, moeder en de verzorgster van een veel te oude man en een zeer veeleisende Schotse Korthaar!

Copyright © 2021-2022 @KrabpaalWappies